Renkantis tinkamus valymo įrankius svarbu atsižvelgti į tam tikrus ypatumus, kurie padeda apsispręsti ir pasirinkti tinkamą variantą. Renkantis grindų valymo įrankius reikėtų įvertinti valymo plotą, dangą, valymo dažnumą ir valomo ploto ypatumus (tai namas, ar butas, jeigu namas, tai ar dviejų aukštų ar vieno ir pan.). Kaip taisyklė, kas tinka namui, tas nelabai tinka mažesniam butui ir atvirkščiai.  Taigi renkantis variantą didesniam namui iš patirties galiu rekomenduoti kelis variantus (spauskite ant mėlyno užrašo ir pamatysite foto):

Visi kiti grindų šepečiai ir kibirai yra skirti mažesnėms nei 80 kv. m. patalpoms. Žinoma tam tikrais atvejais yra išimčių ir  žmogus įvertinęs visus niuansus ir naudojimosi patogumus renkasi įvairias kombinacijas, tačiau tai dažnai pavirsta į nepasitenkinimą dėl valymo kokybės, nes nebūna atsižvelgta į rekomendacijas. Atminkite, visi valymo įrankiai yra sukurti dirbti ir tarnauti tam tikrose sąlygose ir tik atsižvelgus į tai galima pasiekti maksimaliai gerą rezultatą. Taigi, jeigu manote, kad taupydami nupirksite pigesnį grindų šepetį ir jis valymo komfortu ir kokybe prilygs brangesniam – klystate.
Be pasiūlytų variantų daug kas dar mini Twist rinkinį. Taip, namui tai įmanomas pasirinkimas, tačiau plotas, remiantis mano asmenine nuomone ir patirtimi neturėtų būti didesnis nei 100 -120 kv. m. Twist rinkinys didesniems plotams nėra kurtas, jo padas yra mažesnis nei Profi šepečių ir valymo laikas automatiškai pailgėja. Kalbant apie manevringumą, valymo kokybę ir naudojimosi patogumą Profi šepečiams lygių kol kas nėra ir manau, kad artimiausiu metu neatsiras…..beje, vos nepamiršau Twist rinkinys CLICK sistemos privalumų neturi, tad papildomai antgalių prie šios sistemos nesukomplektuosite…

P.S. rašykite, jeigu turėsite klausimų, mielai atsakysiu 🙂

http://www.rulita.lt